ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات

علت تیراندازی نیروی انتظامی در میدان آزادی

پلیس علت تیراندازی در میدان آزادی را تشریح کرد و از دستگیری یک توزیع کننده مواد مخدر در محدوده پایانه غرب خبر داد .
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ مهدی کیاشمشکی رئیس کلانتری 209 پایانه غرب ضمن تشریح جزئیات تیراندازی پلیس در محدوده میدان آزادی و دستگیری یک توزیع کننده مواد مخدر اظهار داشت: با رصد پلیس و تحقیقات انجام شده در خصوص فعالیت یک توزیع کننده مواد مخدر در محدوده پایانه غرب، پرونده ای در این رابطه تشکیل و تیمی از ماموران  رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دادند.

 

وی افزود: با اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته مشخص شد سوداگر مرگ با استفاده از یک دستگاه خودروی سواری و پرسه زنی در اطراف میدان آزادی، به توزیع مواد مخدر می‌پردازد.

رئیس کلانتری 209 پایانه غرب ادامه داد: با افزایش گشت زنی های هدفمند ، عصر روز گذشته خودروی متهم در حوالی میدان آزادی مشاهده و ماموران گشت کلانتری دستور توقف خودرو را اعلام کردند.

 

وی به فرار متهم از صحنه دستگیری اشاره کرد و گفت: متهم با حرکات مخاطره آمیز و بر هم زدن نظم عمومی محور ها قصد متواری شدن از محل را  داشت که با شلیک چند تیر هوایی پلیس، خودرو متوقف و ماموران کلانتری پایانه غرب موفق به دستگیری متهم شدند. 

وی با بیان اینکه متهم با برخورد به خودروهای عبوری سعی در توقف عملیات تعقیب و گریز را داشت، تصریح کرد: در  این رابطه به 2 خودروی عبوری خسارت وارده شد.

 

سرهنگ کیاشمشکی خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودروی متهم 10 گرم شیشه، یک قبضه سلاح سرد و یک عدد گاز اشک آور کشف و متهم پس از انتقال به کلانتری به بزه انتسابی معترف شد.

وی گفت: با تکمیل پرونده، متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد./فارس

کلمات کلیدی: پلیس مواد مخدر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار